fbpx

Et stærkt lokalt erhvervsnetværk

Relationsfabrikken Esbjerg vil være områdets mest mangfoldige, voluminøse og fleksible erhvervsnetværk.

Vi er det naturlige sted for opdyrkelse af stærke erhvervsrelationer i Esbjerg og opland. Her er det muligt at netværke i dybden i netværksgrupper hvor kendskab, kemi og tillid er de bærende elementer for aktive netværksgrupper hvor vi har lysten og viljen til at hjælpe hinanden.

Vores mange møder og netværksevents på tværs af grupper giver samtidig mulighed for at netværke i bredden og skabe sig et bredt funderet erhvervsnetværk i området.

Relationsfabrikken Esbjerg er:

 • Netværksmøder i faste netværksgrupper, hvor kendskab, kemi og tillid skabes ved en hyppig mødefrekvens og større forståelse for hinandens forretning.
 • Flexmøder i mindre grupper på tværs af netværksgrupperne, som har til formål at skabe ny relationsdannelse mellem medlemmerne og sikre et bredt kendskab alle medlemmer i Relationsfabrikken Esbjerg
 • Netværksevents hvor vi skaber ny inspiration og gode oplevelser der kitter relationerne sammen i hele vores netværksunivers

Pro

Vores PROnetværk er vores netværksgrupper med stor diversitet blandt medlemmerne. Her er der ingen krav om hvilket niveau eller ansvarsområde du bestrider i din virksomhed. Her vil du møde en bred vifte af forskellige erhvervsfolk fra forskellige brancher som alle har interesse i at skabe tætte relationer i nærområdet.

 • 20-30 medlemmer pr. gruppe
 • 16-18 møder om året
 • Mulighed for deltagelse i FLEXmøder
 • Mulighed for deltagelse i EVENTmøder
 • Brancheeksklusivitet

Klik herunder for at læse mere om vores PROnetværk

Relationsfabrikken Esbjerg 1

Relationsfabrikken Esbjerg 2

ViVa Varde Netværk 1

ViVa Varde Netværk 3 

Special

Vores SPECIALnetværk er netværksgrupper hvor sammensætningen af medlemmer er segmenteret ud fra den funktion man har i virksomheden. Her vil du få netværkskollegaer som kan genkende de udfordringer du har og give dig kvalificeret sparring med udgangspunkt i deres egen erfaringer.

 • 12-18 medlemmer pr. gruppe
 • 10 møder om året
 • Mulighed for deltagelse i FLEXmøder
 • Mulighed for deltagelse i EVENTmøder
 • Brancheeksklusivitet

Klik herunder for at læse mere om vores SPECIALnetværk

Salgscheferne

Ejerlederne

Flex

 Vores FLEXnetværk er et billigere og mindre tidskrævende alternativ til PRO og SPECIAL. Her er du ikke med i en fast netværksgruppe, men kan netværke med alle de andre i Relationsfabrikken Esbjerg til alle de andre netværksaktiviteter vi laver. FLEX er for dig med nystartet virksomhed, hvor ressourcerne måske er knappe, dig der ikke kan være med i de andre grupper grundet brancheeksklusiviteten eller dig der blot har svært ved at finde tiden til at deltage i de mere forpligtende grupper.

 • Mulighed for deltagelse i FLEXmøder
 • Mulighed for deltagelse i EVENTmøder
 • Max. 3 fra hver branche i FLEX Netværk

Klik herunder for at læse mere om vores FLEXnetværk

FLEXnetværk

FLEXmøder og EVENTmøder

Udover NETVÆRKSmøder som afvikles i vores netværksgrupper kan man deltage i vores FLEXmøder og EVENTmøder.

FLEXmøder – små møder af forskellig karakter i mindre grupperinger. Nogle har et tema, andre handler bare om at skabe nye relationer på tværs af de forskellige grupper I Relationsfabrikken.

EVENTmøder – størrere samlende møder af forskellig karakter på tværs af grupperne. Det kan være netværksvandring, virksomhedsbesøg, foredrag, stormøder, walk’n’talks, sociale arrangementer osv.

Klik på en aktivitet for at læse mere

Mød vores medlemmer

Kør & Snak – En samtale om Esbjerg

Kør & Snak – René Holm

Kør & Snak – René Holm

Efter en længere coronapause har jeg sat strøm til Kør & Snak køreturen igen! Denne gang har jeg inviteret den esbjergensiske kunstmaler René Holm med som passager. René er en forrygende karaktér og forbilledelig repræsentant for Esbjerg, så det blev naturligvis...

Kør & Snak – Ea Gram-Rankin

Kør & Snak – Ea Gram-Rankin

Jeg har endnu engang ladet bilen op med strøm og kørt mig en tur med en personlighed fra Esbjerg. Denne gang hedder medpassageren Ea Gram-Rankin, som er født og opvokset i Esbjerg, men har været væk fra byen, og landet, i 14 år inden hun vendte tilbage og skubbede til...

Kør & Snak – Dan Lia Christensen

Kør & Snak – Dan Lia Christensen

Velkommen til endnu en episode af Kør & Snak - En samtale om Esbjerg Denne gang er min medpassager Dan Lia Christensen, tidligere diskotekskonge i byen og idag ejer af Esbjerg Street Food. Jeg spurgte Dan om han ville med mig ud og køre en tur fordi jeg var...

 

Kom med som gæst

Ikke 2 netværk er ens, derfor har du mulighed for at deltage som gæst i en af vores mange netværksgrupper, i en by eller med et fagområde der passer dig.