fbpx

Leder du efter fleksibelt og stærkt netværk i Esbjerg?

 

Så skal DU være med i Relationsfabrikken Esbjerg

Flexmedlem

Scroll ned og læs mere

Vi vil være Esbjerg områdets største, mest mangfoldige og mest fleksible erhvervsnetværk.

Relationfabrikken Esbjerg er det perfekte sted at netværke for erhvervsfolk i Esbjerg og omegn. Det er et netværk som hele tiden er i bevægelse og hvor der er rig mulighed for at skrue op og ned for sine netværksaktiviteter i det omfang ens ressourcer tillader det.

Vores ambition er at skabe et mangfoldigt netværksunivers lokalt i Esbjerg og omegn hvor man både kan netværke i dybden og i bredden.

Dybden skabes i vores PROnetværk og SPECIALnetværk, hvor man mødes hyppigt og hvor kendskab, kemi og tillid mellem medlemmerne bliver stærkt forankret. Bredden skabes via vores flexmøder og mange arrangementer hvor man mødes på tværs af de respektive grupper.

En billigere og mindre tidskrævende måde at netværke på

Som flexmedlem i Relationsfabrikken Esbjerg er du ikke en del af en af vores netværksgrupper i PROnetværk eller SPECIALnetværk, men du kan deltage i vores mange netværksarrangementer af forskellige karakter og samtidig kan du komme tættere på vores netværksmedlemmer og andre erhvervsfolk fra området ved at deltage aktivt på vores flexmøder.

Flexmøderne er intime, men effektive netværksmøder hvor du vil møde andre netværksorienterede erhvervsfolk fra området. Møderne vil fungere som “lær-andre-erhvervsfolk-at-kende-møder”, men nogle af møderne vil bære mere præg af vidensmøder, hvor der tages fat i et særligt tema.

Som flexmedlem kan du deltage mere “løst” og uforpligtende i vores netværksunivers og du bestemmer selv hvilke flexmøder og arrangementer du gerne vil deltage i. Samtidig er flexmedlemskabet en billigere måde at netværke på end vores faste netværksgrupper. Derfor er flexmedlemskabet et godt sted at starte hvis du er nystartet med en virksomhed eller af anden årsag er i tvivl om hvor mange ressourcer du kan lægge i dit netværksarbejde.

Andre arrangementer som flexmedlemmer kan deltage i 

Sammen med vores øvrige netværksmedlemmer kan du som flexmedlem deltage i mange forskellige netværksarrangementer der alle er af forskellige karakter.

 • Virksomhedsbesøg
 • Walk’n’talks
 • Snak&Tapas
 • Relationsskabende netværksvandring
 • Stormøder i Esbjerg og andre dele af landet
 • Julefrokost
 • Foredragsmøder
 • Fredagsbar
 • Netværksture (egenbetaling)

Pris

Årligt kontingent er kr. 6.000,-. Det er gratis og uforpligtende at deltage i april og maj måned 2021. Bemærk at vi grundet de aktuelle coronarestriktioner ikke kan gennemføre vores EVENTmøder.

Kom og vær med!

Udfyld kontaktformularen her på siden eller ring direkte til Jannik på 24 79 34 70.

 

Kom og vær med

Udfyld formularen herunder, så følger vi op for en snak om mulighederne

  Det er gratis at deltage som gæst

   

  Kom med som gæst

  Ikke 2 netværk er ens, derfor har du mulighed for at deltage som gæst i en af vores mange netværksgrupper, i en by eller med et fagområde der passer dig.