fbpx

Hvordan kan menneskets psykologi blive en mulighed for den fremtidig forretning?

af | apr 2, 2020 | Vidensdeling | 0 Kommentarer

Ledelsesfilosof og Erhvervspsykologisk rådgiver Michael Andersen, var onsdag inspirator i Relationsfabrikkens fælles netværksmøde. Det blev til en spændende, reflekterende og inspirerende times tid i digitalt nærvær, i allerbedste selskab.

Michael Andersen siger “ Enhver traumatisk hændelse som en krise er, kan udløse Post Traumatisk Stress (PTSD) eller Post Traumatisk Growth (PTG). Som ledere kan vi vælge at handle i panik og øge risiko på organisatorisk PTSD, eller vi kan bevare roen og fokusere på PTG” – nåede du ikke at være med, kan du opleve det digitale foredrag på Youtube https://www.youtube.com/watch?v=kSJY1yVrl2A

Du kan også hører Michael fortælle om forventninger til fremtiden som leder, at bundlinjen bliver sekundær, og det at gøre noget godt som virksomhed kommer i fokus. Vi kommer til at lede mere mind-set orienteret, fremfor model orienteret, og vidste du at det ikke kan lade sig gøre, at rødme, hvis du er alene….lyt til foredraget.

Hold øje med kalenderen og aktivitetsoversigten

Kunne du tænke dig at være med når vi endnu engang inviterer ind i vores virtuelle univers, så sæt X i kalenderen onsdag d. 15. april kl. 15 – 17. Her ringer vi gode erhvervsrelationer op fra USA, England, Spanien, Brasilien, Rusland og Canada og får et indblik i hvordan deres hverdag og business klarer sig. Du er inviteret og kan tilmelde dig via dette link https://medlemmer.relationsfabrikken.dk/arrangement/75-hvad-sker-ude-i-verden/

Kom med som gæst – helt gratis

Indlæg - Kom med som gæst

 

Kom med som gæst

Ikke 2 netværk er ens, derfor har du mulighed for at deltage som gæst i en af vores mange netværksgrupper, i en by eller med et fagområde der passer dig.