fbpx

Kør & Snak – Jakob Lose

af | sep 29, 2020 | Esbjerg | 0 Kommentarer

Jeg har været ude at køre en tur sammen med Jakob Lose.

Og det har gjort fordi jeg har startet et nyt projekt som jeg har valgt at kalde Kør & Snak – en samtale om Esbjerg. Det er mit bud på at blive lidt klogere på Esbjerg og særligt de mennesker der en del af denne dejlige by. Jeg må erkende at mit eget kendskab til byen egentlig ikke er stort nok, så jeg vil med dette projekt prøve at blive lidt klogere – jeg håber I også vil tage med på turen 🙂

I denne første episode er jeg ude at køre en tur med iværksætter og byrådspolitiker Jakob Lose. Jakob har jeg personligt kendt i en del år efterhånden, da han har været medlem af Relationsfabrikken stort set siden vi startede i 2009, men til trods for vores kendskab til hinanden, fandt jeg ud af at der stadig var mange ting jeg ikke vidste om Jakob. Det blev bl.a. en snak om hans lokalpolitiske karriere, de 3 virksomheder han er medejer af, iværksætteri i Esbjerg og hvordan han arbejder med netværk.

Se med herunder – go’ fornøjelse….

 

Vil du hellere lytte til episoden som podcast er det ligeledes muligt herunder. Du kan også finde episoden på Spotify, Google Podcast og Apple Podcast.

 

 

Kom med som gæst – helt gratis

Indlæg - Kom med som gæst

 

Kom med som gæst

Ikke 2 netværk er ens, derfor har du mulighed for at deltage som gæst i en af vores mange netværksgrupper, i en by eller med et fagområde der passer dig.