fbpx

Samarbejde med Garuda om anvendelse af profilværktøjer i netværksarbejdet

af | apr 30, 2020 | Vidensdeling | 0 Kommentarer

Relationsfabrikken er glade og stolte over at kunne offentliggøre et samarbejde med Garuda, der er specialister i personprofilværktøjer, HR-værktøjer og rådgivning. Vi har med stor succes tidligere arbejdet med personprofiler af vores medlemmer, og vist dem, hvordan de kan bruge viden om dem selv og andre i både salg og ledelse. Samarbejdet træder i kraft den 1. maj 2020.

Samarbejdet er kommet i stand via en af Relationsfabrikkens partnere, Peter Bredsdorff-Larsen, der i en del år har brugt Garudas redskaber i sportens verden, og i sit arbejde med ledere landet over.

Vi glæder os til igen at kunne tilbyde personprofilværktøjer til vores medlemmer i netværksarbejdet, og til igen at kunne give dem brugbar viden der kan overføres direkte til deres hverdag.

Billedet er fra 26 februar 2020, med Rasmus Hall Mortensen, Garuda og Per Pedersen fra Relationsfabrikken

Har du lyst til at komme med som gæst i en af Relationsfabrikkens netværksgrupper, så skriv dig på HER og du bliver kontaktet for en dialog om mulighederne.

Kom med som gæst – helt gratis

Indlæg - Kom med som gæst

 

Kom med som gæst

Ikke 2 netværk er ens, derfor har du mulighed for at deltage som gæst i en af vores mange netværksgrupper, i en by eller med et fagområde der passer dig.