fbpx

Hvad kigger formueforvaltere og investorer efter i disse dage?

af | apr 7, 2020 | Vidensdeling | 0 Kommentarer

På nogle af seneste fællesmøder i Relationsfabrikken, med bla Ledelsesfilosof Michael Andersen, taler Michael om at virksomhedernes bundlinje er sekundær, og det at gøre noget godt som virksomhed vil give nye perspektiver, og måske blive den nye bundlinje. Spændende betragtninger, de finansielle markeder antageligt overhovedet ikke vil forholde sig til. Her handler det om bundlinjen, og virksomheders evne til at kunne tilbagebetale et godt afkast til sine investorer.

Det er kun en måned siden Statsminister Mette Frederiksen afholdte pressemøde, med budskabet om delvis nedlukningen af samfundet. Nedlukningen har betydet store forandringer, ikke bare hjemme i familierne, i virksomhederne, i samværet med familier kollegaer og venner.

På tirsdag stiller vi skarpt på investorens perspektiv. Vær med til en times koncentreret præsentation og dialog. Vi begynder kl 11.00 og slutter kl 12.00.

Læs mere via link herunder – hvor du også kan tilmelde dig. Du behøver ikke være medlem i Relationsfabrikken for at deltage. Mødet afholdes på Zoom – der i øvrigt har øget deres formue betragteligt den seneste måneds tid.

Læs mere om Investor og Formueforvalter mødet og tilmelding

Vi har også Globalt Netværksmøde på onsdag den 15 april kl 15.00 til 17.00. Læs mere om det møde på link herunder:

Om Global mødet og tilmelding

 

 

 

 

 

Kom med som gæst – helt gratis

Indlæg - Kom med som gæst

 

Kom med som gæst

Ikke 2 netværk er ens, derfor har du mulighed for at deltage som gæst i en af vores mange netværksgrupper, i en by eller med et fagområde der passer dig.