fbpx

Hvad relationer kan…skulle finde lagerreoler for kunde

af | feb 13, 2020 | Uncategorized, Vidensdeling | 0 Kommentarer

Relationsfabrikken har lanceret en app, hvor du kan holde styr på hele netværket. 

En af vores medlemmer, var på interim opgave for en virksomhed i stor vækst, og havde behov for udvidelse af lagerfaciliteterne. Den kloge konsulent undersøger markedet, og afdækker først sit netværk i Relationsfabrikken, bruger APP’en der søger på tværs i hele Relationsfabrikkens netværk. Heldigvis havde Torben fra EAB Lagerindretning i Silkeborg brugt ordret “lagerreol” på sin profil, og dermed var kontakten etableret. Konsulenten kunne nu formidle kontakt mellem virksomheden i Skanderborg og EAB Lagerindretning. Det er endnu ikke blevet til en ordre, men virksomheden har meddelt, den har fået sublim, kærlig og ærlig rådgivning, så mange tak for det Torben. Håber du lander en ordre.

Vidste du at Relationsfabrikkens app giver dig overblik over kommende møder og aktiviteter i din gruppe? Den giver nem adgang til tilmeldinger til arrangementer, og du kan se alle profiler i Relationsfabrikkens store netværk? Du kan downloade fra Google Play og App Store

  1. Som medlem i Relationsfabrikken har du adgang til vores APP, hvor du bla kan se kommende møder, arrangementer, og du kan få kontakt til andre medlemmer i Relationsfabrikken
  2. Der er en søgefunktion, der søger på tværs i hele databasen, alt efter hvad du har oprettet i din profil.
  3. Du har oprette din profil, inkl kontakt information. Vigtigt også at beskrive hvad din virksomhed tilbyder overfor sine kunder og samarbejdspartnere.

 

 

Kom med som gæst – helt gratis

Indlæg - Kom med som gæst

 

Kom med som gæst

Ikke 2 netværk er ens, derfor har du mulighed for at deltage som gæst i en af vores mange netværksgrupper, i en by eller med et fagområde der passer dig.